Calendari Mordor

Català de l’any, discurs censurat y menció a Mordor

 

Abans de res, felicitar les companyes i companys de la PAH (Plataforma d’Afectats per l’Hipoteca)  pel seu més que reconegut premi a Millor Iniciativa Solidaria de l’Any.

De debò, us ho mereixeu!!!!  També agrair la menció directe que s’està mantenint a Mordor en contra de la Caixa i de la banca en general.

 

Però malauradament, no tot són bones notícies, ja que un cop més el poble ha parlat, i els poders fàctics dels mitjans de comunicació l’han volgut callar. De fet, durant l’emissió del discurs de l’Ada Colau, en el tram final, després de fer una crítica a tot el sistema financer, ha fet referencia al moviment #OccupyMorodor, #LaCaixaEsMordor, #LaBancaEsMordor que s’està portant a terme al mateix cor de Mordor (a Maria Cristina davant de les 2 torres).

I com porta sent habitual, el silenci i la censura de la protesta, s’ha fet una vegada més efectiva, ja que la part final del discurs, no ha estat emesa per TV3

Us deixem el vídeo COMPLET i sense censurar, perquè TOTHOM el pugui veure!!!

Aquesta notícia ha estat enviada per un/a company/a a través del formulari de contacte d’aquesta mateixa web. MOLTES GRACIES ;-)

Os animem a tot@s a que participeu, aquest és el vostre espai

 

Salud

 

Comments are closed.