Calendari Mordor

Todos Contra Bankia 16J Porque Bankia es la Bestia

 

 

La idea és repetir la formula del Judici que vam fer el 15M d’aquest any a La Caixa, però canviant d’escenari. Ha de ser una resposta massiva i contundent al rescat i una mostra de solidaritat amb Grècia.

La convocatòria acordada és el dissabte 16J a les 18h a la Seu del PP (c/Urgell, 249).

Començarem amb una cassolada allà per recollir a alguns dels imputats (Rato & co) i després anirem a una de les Seus de Bankia a fer un Judici a Bankia (c/Londres, 102-104).

Que aquest punt es constitueixi com un nou Mordor (pitòdrom popular, cassolades, etc.) dependrà de l’èxit de la convocatòria i la tirada que tingui entre la gent.

 

Que és el que demanem:

  1. No pagarem el rescat dels bancs!
  2. La paralització dels desnonaments per raons econòmiques i dels desallotjaments i un canvi en la llei hipotecària per a la dació en pagament retroactiva.
  3. L’expropiació de tots els pisos de les entitats bancàries intervingudes i conversió en habitatge de lloguer social. Mentrestant, ocuparem els pisos buits de bancs intervinguts amb diner públic.
  4. El processament i condemna de tots els banquers i polítics culpables de la crisi financera i de l’estafa de participacions (preferents i altres).
  5. La destitució del govern de PPCiU (i una democràcia directa i real construida entre totes).
  6. Nacionalització Real: per un control popular i democràtic del sector financer.

 

 
 

Comments are closed.