Calendari Mordor

La Marató per la Justícia donarà una resposta crítica a la Marató per la Pobresa

 

Podem llegir a www.setmanaridirecta.info

 

Dues iniciatives reivindicatives confluiran el diumenge a les portes de l’edifici de La Caixa a l’avinguda Diagonal de Barcelona. Es tracta de les cassolades conegudes com La Caixa és Mordor i el moviment crític Sobren Cadires. Aquest últim, especialment a través de les xarxes socials, ha agafat molta força els últims dies després d’haver penjat al Youtube un contraspot informatiu respecte la Marató per la Pobresa organitzada per TV3. Des de l’etiqueta de twitter #sobrencadires s’ha obert un ampli debat al voltant de la necessitat d’assenyalar els culpables de la crisi econòmica i social que vivim. Els i les internautes, molt majoritàriament han apostat per promoure la solidaritat i no pas la caritat, i en aquest sentit han acusat la jornada del 27 de maig organitzada per TV3 i finançada per La Caixa i Abertis, entre d’altres, de potenciar la caritat assistencial per tal de ‘netejar consciències’.

De 10 del matí a 10 del vespre

És per això que l’assemblea que fa 10 dies que organitza una cassolada a les portes dels foscos gratacels de la principal institució financera de Catalunya s’ha sumat a les crítiques i ja prepara per diumenge una Marató per la Justícia amb dotze hores d’activitats per a la reflexió i l’anàlisi en l’actual context d’empobriment i precarietat. Hi haurà xerrades d’Enric Duran, Carles Muntaner o Arcadi Oliveres, però també activitats i tallers de l’Auditoria del Deute, l’Associació 500×20 o la Comissió de Teatre del 15-M. Conviden tothom a portar cassoles, xiulets i estris sorollosos, així com pancartes, plàstics i cartrons per a fabricar cartells i banderoles. A migdia hi haurà un dinar popular cuinat per la comissió de cuina de l’assemblea de l’acampada de plaça de Catalunya.

 

 

Gracies per la Info Ció

Comments are closed.